Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Οι τροφές που καταναλώνουμε απορροφώνται και διασπώνται από το πεπτικό μας σύστημα, που κρατά τα θρεπτικά συστατικά που διασφαλίζουν την υγεία του οργανισμού μας. Είναι μια σημαντικότατη λειτουργία που πρέπει να την υποβοηθάμε με την κατανάλωση των σωστών τροφών, αλλά και με τον τρόπο ζωής μας. Ιδού πώς: 

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Τα μάτια μας, το βασικό όργανο πρόσληψης του κόσμου που μας περιβάλλει, χρειάζονται τη συνεχή φροντίδα μας. Κύριοι εχθροί τους; Οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, η πολύωρη έκθεση στον υπολογιστή, προβλήματα υγείας όπως ο διαβήτης, η ηλικιακή γήρανση και, φυσικά, εγγενή προβλήματα (μυωπία, υπερμετρωπία, στραβισμός κ.ά).

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Αποφασίσατε να κόψετε το κάπνισμα; Σας συγχαίρουμε! Υπάρχουν άπειροι λόγοι που συνηγορούν ότι πήρατε τη σωστή απόφαση και, αντίθετα, κανένας απολύτως λόγος για να επιμείνετε σε αυτή την καταστροφική συνήθεια.

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Σημαντικό ρόλο στην άμυνα και ενίσχυση του οργανισμού μας παίζει η διατροφή μας. Τι πρέπει να επιδιώκουμε και τι να αποφεύγουμε; Έχουμε ακούσει τόσο πολλά, αλλά η επανάληψη των βασικών αρχών στη διατροφή μας δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Σελίδα 1 από 2

 

Τηλέφωνο Φαρμακείου

26410-31210

Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου: 9.30-14.30