Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Αγρίνιο: Δωρεάν Μεταφορικά-Δωρεάν Αντικαταβολή-Παραλαβή και από το φαρμακείο μας, Πλατεία Ειρήνης 4 | Αιτωλοακαρνανία: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον, με Ελάχιστη Παραγγελία 29€ | Υπόλοιπη Ελλάδα: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον με Ελάχιστη Παραγγελία 49€

Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
0

πόντοι

banners_7.png

Olonmas

Το OLONmas είναι το πρώτο ιδιωτικό ηλεκτρονικό φαρμακείο παραφαρμακευτικών προϊόντων για την τοπική κοινότητα του Αγρινίου και της ευρύτερης Αιτωλοκαρνανίας.

Προτεραιότητά μας, η μόνιμη χρηματική επιβράβευση μέσω ενός «κλειστού» περιβάλλοντος αγορών, στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο οι πελάτες-μέλη του Club επιβράβευσης OLONmas.
Υποσχόμαστε σε εσένα που μας επιλέγεις μία δημιουργική εμπειρία, η οποία ξεκινάει από την ηλεκτρονική περιήγηση και αγορά, και καταλήγει στην πόρτα σου άμεσα και με ασφάλεια στα αγαθά σου.

Σκοπός μας αποτελεί η διαφοροποιημένη προσέγγιση στον σύγχρονο καταναλωτή, με εξωστρέφεια, δημιουργικότητα & φιλικότητα. Η πλούσια προϊοντική σύνθεση που παρέχουμε σε συνδυασμό με την υπεύθυνη συμβουλευτική φροντίδα και την εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε καταναλωτή μας, είναι το κύριο καθημερινό μέλημα της ομάδας που πλαισιώνει το OLONmas.

Και δεν σταματάμε εκεί! Επιλέγουμε να απογειώνουμε την συνολική εμπειρία της κάθε αγοράς σας, μέσα από το ολοκληρωμένο Club Επιβράβευσης OLONmas, αλλά και ποικίλα άρθρων εκλεπτυσμένης θεματολογίας στο Blog μας.

banners_8.png

 

Τηλέφωνο Φαρμακείου

26410-21008

Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου: 10.00-14.00

 

 

Κατηγορίες Προϊόντων