Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Αγρίνιο: Δωρεάν Μεταφορικά-Δωρεάν Αντικαταβολή-Παραλαβή και από το φαρμακείο μας, Πλατεία Ειρήνης 4 | Αιτωλοακαρνανία: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον, με Ελάχιστη Παραγγελία 29€ | Υπόλοιπη Ελλάδα: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον με Ελάχιστη Παραγγελία 49€

Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
0

πόντοι

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι αυξημένες απαιτήσεις, καθώς και οι δυσκολίες στο οικογενειακό και στο κοινωνικό περιβάλλον, προκαλούν σε όλο και περισσότερους ανθρώπους άγχος στη διάρκεια της ημέρας, κάτι που εκδηλώνεται και με διαταραχές του ύπνου κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Απαραίτητο για να καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές της μασχάλης, η επιλογή του σωστού αποσμητικού είναι υπόθεση συνεργασίας με τον φαρμακοποιό σας. Είναι προϊόν που όλοι μας χρησιμοποιούμε καθημερινά και γι’ αυτό πρέπει να αποφεύγουμε όσα περιέχουν αλκοόλη, αλουμίνιο, parabens ή προπυλενογλυκόλη για να μην προκαλούνται ερεθισμοί στην επιδερμίδα.

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Η σεξουαλική πράξη πρέπει να συνδυάζεται με απόλυτη επίγνωση των πιθανών κινδύνων που εμπεριέχει και με τη λήψη των κατάλληλων προφυλακτικών μέτρων. Με τον τρόπο αυτό, αποφεύγουμε κάθε ανεπιθύμητη συνέπεια, είτε αυτό λέγεται εγκυμοσύνη είτε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

 

Τηλέφωνο Φαρμακείου

26410-21008

Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου: 10.00-14.00

 

 

Κατηγορίες Προϊόντων