Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Αγρίνιο: Δωρεάν Μεταφορικά-Δωρεάν Αντικαταβολή-Παραλαβή και από το φαρμακείο μας, Πλατεία Ειρήνης 4 | Αιτωλοακαρνανία: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον, με Ελάχιστη Παραγγελία 29€ | Υπόλοιπη Ελλάδα: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον με Ελάχιστη Παραγγελία 49€

Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
0

πόντοι

Άγχος και αϋπνία: αντιμετωπίστε τα με ήπιους τρόπους

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι αυξημένες απαιτήσεις, καθώς και οι δυσκολίες στο οικογενειακό και στο κοινωνικό περιβάλλον, προκαλούν σε όλο και περισσότερους ανθρώπους άγχος στη διάρκεια της ημέρας, κάτι που εκδηλώνεται και με διαταραχές του ύπνου κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το αποτέλεσμα είναι το άτομο να αισθάνεται νευρικό και κουρασμένο και να μην μπορεί να διαχειριστεί με καθαρό μυαλό τις καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν χρειάζεται πανικός. Εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα, πολλοί μάλιστα καταφεύγουν και σε ιατρική βοήθεια. Αν κρίνετε ότι η κατάσταση που αντιμετωπίζετε δεν είναι τόσο σοβαρή, μπορείτε να συζητήσετε το πρόβλημα με τον φαρμακοποιό σας.

Αυτός θα σας ενημερώσει για τα προϊόντα από αξιόπιστες εταιρείες, όπως αγχολυτικά δισκία, φυτικά ηρεμιστικά, σταγόνες, κάψουλες, αιθέρια έλαια και ταμπλέτες, που λειτουργούν χαλαρωτικά και σας επιτρέπουν να μειώσετε το στρες στη διάρκεια της ημέρας.

Παράλληλα, άτομα που δυσκολεύονται να κοιμηθούν ή έχουν διαταραγμένο ύπνο, θα δουν μεγάλη βελτίωση και θα απολαύσουν καλύτερη ποιότητα ύπνου. Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι ελεγμένα, εγκεκριμένα και συμβάλλουν καθοριστικά στην καλύτερη ποιότητα ζωής που όλοι αποζητούμε.

 Η συντακτική ομάδα του Pharmacy2020

 

Οι πληροφορίες και τα άρθρα που δημοσιεύονται έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές. Η δημοσίευση των πληροφοριών αυτών δεν συνιστά άσκηση της ιατρικής και δεν υποκαθιστούν τις συμβουλές του γιατρού σας ή άλλου φορέα παροχής υγειονομικής περίθαλψης.

 

Τηλέφωνο Φαρμακείου

26410-21008

Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου: 10.00-14.00

 

 

Κατηγορίες Προϊόντων