Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Αγρίνιο: Δωρεάν Μεταφορικά-Δωρεάν Αντικαταβολή-Παραλαβή και από το φαρμακείο μας, Πλατεία Ειρήνης 4 | Αιτωλοακαρνανία: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον, με Ελάχιστη Παραγγελία 29€ | Υπόλοιπη Ελλάδα: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον με Ελάχιστη Παραγγελία 49€

Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
0

πόντοι

Τρόποι & 'Εξοδα Αποστολής

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται με τον τρόπο που επιλέγετε, από τους παρακάτω δυνατούς τρόπους. Επιλέγοντας «Παραλαβή από το κατάστημα» κατά την διαδικασία εκκαθάρισης του καλαθιού αγοράς, έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε ο ίδιος την παραγγελία σας από το φυσικό φαρμακείο στη Νέα Μαλεσιάδα ή επιλέγοντας αντίστοιχα «Αποστολή κατ’ οίκον», να παραλάβετε την παραγγελία σας στην έδρα σας.

Οι χρεώσεις της αποστολής της παραγγελίας διαμορφώνονται με κριτήριο τόσο την περιοχή παράδοσης όσο και την αξία αγορών.


~ Παραλαβή από το Κατάστημα: Για οποιαδήποτε αξία αγορών, ΔΕΝ υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση ως χρέωση μεταφορικών, με την προϋπόθεση ότι η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί μέσω του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» ή τηλεφωνικά.

~ Παραδόσεις αγορών ΕΝΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Για οποιαδήποτε αξία αγορών, ΔΕΝ υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση ως χρέωση μεταφορικών, με την προϋπόθεση ότι η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί μέσω του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» ή τηλεφωνικά.

~ Παραδόσεις αγορών ΕΝΤΟΣ νομού ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑΣ - Για αξία αγορών έως και 28,99 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, υπάρχει επιβάρυνση για χρέωση μεταφορικών σύμφωνα με τον παρακάτω τιμοκατάλογο (5.7.4). - Για αξία αγορών 29 ευρώ και άνω συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ΔΕΝ υπάρχει επιβάρυνση για χρέωση μεταφορικών. - Ο Χρόνος παράδοσης είναι το 24 ώρες από την εκτέλεση της παραγγελίας. Η εκτέλεση της των ημερήσιων παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινές ημέρες μεταξύ 15.00 – 17.00.

~ Παραδόσεις αγορών ΕΚΤΟΣ νομού ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – Υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ - Για Αξία αγορών έως και 48,99 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, υπάρχει επιβάρυνση για χρέωση μεταφορικών σύμφωνα με τον παρακάτω τιμοκατάλογο (5.7.4) - Για Αξία αγορών 49 ευρώ και άνω συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ΔΕΝ υπάρχει επιβάρυνση για χρέωση μεταφορικών. - Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες από την εκτέλεση της παραγγελίας, λαμβάνοντας υπόψιν την χιλιομετρική απόσταση από το Αγρίνιο Αιτωλοκαρνανίας. Η εκτέλεση των ημερήσιων παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινές ημέρες μεταξύ 15.00 – 17.00. - Για παραδόσεις που αφορούν σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από την εταιρία Ταχυμεταφορών ως «Δυσπρόσιτες», ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται από την εταιρία ταχυμεταφορών και ανάλογα ειδοποιείται το «ΜΕΛΟΣ» / Πελάτης για την παράδοση (είτε μέσω SMS, είτε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είτε τηλεφωνικά).


(5.7.4) Τιμοκατάλογος Χρεώσεων Αποστολής Παραγγελιών - Περιοχές Εντός Νομού Αιτωλοκαρνανίας: Xρέωση 2 ευρώ. - Περιοχές Υπόλοιπης Ελλάδας : Xρέωση 6 ευρώ - Οι ανωτέρω χρεώσεις επιβαρύνονται με ΦΠΑ.


Όλες οι παραδόσεις κατ’ οίκον πραγματοποιούνται με εταιρία Ταχυμεταφορών.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή σε ώρες οριζόμενες από τη χρησιμοποιούμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Οι παραδόσεις εντός της περιοχής Αγρινίου και ευρύτερα της περιοχής της Μαλεσιάδας Αιτωλοκαρνανίας, μπορεί να εξυπηρετούνται και από το προσωπικό του OLONmas.com εάν το επιλέξει μονομερώς το OLONmas.com.

 

Τηλέφωνο Φαρμακείου

26410-21008

Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου: 10.00-14.00

 

 

Κατηγορίες Προϊόντων