Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Η ψωρίαση είναι μια χρόνια φλεγμονώδης δερματοπάθεια που προσβάλλει περίπου το 3% του πληθυσμού, χωρίς να κάνει διάκριση ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες. Πρόκειται για πολυπαραγοντική νόσο, για την οποία η επιστήμη δεν έχει βρει ακόμα την ακριβή αιτιολογία της.

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες ενοχοποιούνται για την εμφάνιση της τριχόπτωσης, φαινόμενο που πλήττει κατά κύριο λόγο τους άνδρες. Όσο η επιστήμη αδυνατεί να προσφέρει μόνιμη λύση στο πρόβλημα, καταφεύγουμε στη συστηματική φροντίδα του τριχωτού, που αποδεδειγμένα μειώνει δραστικά την τριχόπτωση.

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Όσο αλήθεια είναι ότι το δέρμα μας καθορίζεται από γονιδιακούς και κληρονομικούς παράγοντες, άλλο τόσο αλήθεια είναι ότι η περιποίησή του εξασφαλίζει υγεία και λάμψη. Το πρώτο βήμα για τη σωστή περιποίηση του δέρματός σας είναι να το γνωρίσετε καλά, ώστε να του δώσετε αυτό ακριβώς που ζητάει από εσάς!

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Η ακμή οφείλεται σε φλεγμονή των σμηγματογόνων αδένων και μας έχει ταλαιπωρήσει σχεδόν όλους, λίγο ή πολύ. Εμφανίζεται κυρίως κατά την εφηβική ηλικία, αλλά όχι σπάνια επισκέπτεται και τους ενήλικες. Η κοινή ακμή εμφανίζεται στις περιοχές που φιλοξενούν σμηγματογόνους αδένες, κυρίως στο πρόσωπο και στην πλάτη.

 

Τηλέφωνο Φαρμακείου

26410-31210

Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου: 9.30-14.30