Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Αγρίνιο: Δωρεάν Μεταφορικά - Δωρεάν Αντικαταβολή | Αιτωλοακαρνανία: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον, με Ελάχιστη Παραγγελία 29€ | Υπόλοιπη Ελλάδα: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον με Ελάχιστη Παραγγελία 49€

Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
0

πόντοι

Ανδρικά προφυλακτικά

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Η σεξουαλική πράξη πρέπει να συνδυάζεται με απόλυτη επίγνωση των πιθανών κινδύνων που εμπεριέχει και με τη λήψη των κατάλληλων προφυλακτικών μέτρων. Με τον τρόπο αυτό, αποφεύγουμε κάθε ανεπιθύμητη συνέπεια, είτε αυτό λέγεται εγκυμοσύνη είτε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Από την πλευρά του άνδρα, η χρήση του κατάλληλου προφυλακτικού αποδεικνύεται ευεργετική, πράγμα που επιβεβαιώνουν και οι σχετικές μελέτες. Οι αριθμοί είναι πειστικοί και εντυπωσιακοί: η σωστή χρήση προφυλακτικών μειώνει τη μετάδοση του AIDS κατά 85%, τη γονόρροια κατά 71%, ενώ επιτρέπει στο ζευγάρι να μην εκτεθεί σε εγκυμοσύνη αν δεν το επιθυμεί.

Τα σύγχρονα προφυλακτικά είναι κατασκευασμένα για να συνδυάζουν την προστασία με την ευχαρίστηση. Κατασκευασμένα από λάτεξ ή πολυουρεθάνη, εγγυώνται αποτελεσματικότητα σε ποσοστό που αγγίζει το 99.9%. Διατίθενται με λιπαντικό, με σπερματοκτόνο υγρό, με ραβδώσεις για μεγαλύτερη ευχαρίστηση, ενώ ορισμένα περιέχουν και επιβραδυντικό υλικό που καθυστερεί τον ανδρικό οργασμό και παρατείνει την απόλαυση στο ζευγάρι. Όλα τα παραπάνω μπορούν να συνδυαστούν με το χρώμα ή τη γεύση που προτιμάτε, έτσι ώστε το σεξ να είναι μια ασφαλής και ευχάριστη εμπειρία.

Απευθυνθείτε στον φαρμακοποιό σας χωρίς φόβο και ζητήστε του να σας πληροφορήσει για το τι διατίθεται στην αγορά. Στο χέρι σας είναι να απολαμβάνετε τη σεξουαλική πράξη με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς ενοχές.

 Η συντακτική ομάδα του Pharmacy2020

 

Οι πληροφορίες και τα άρθρα που δημοσιεύονται έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές. Η δημοσίευση των πληροφοριών αυτών δεν συνιστά άσκηση της ιατρικής και δεν υποκαθιστούν τις συμβουλές του γιατρού σας ή άλλου φορέα παροχής υγειονομικής περίθαλψης.

Κατηγορίες Προϊόντων