Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Αγρίνιο: Δωρεάν Μεταφορικά - Δωρεάν Αντικαταβολή | Αιτωλοακαρνανία: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον, με Ελάχιστη Παραγγελία 29€ | Υπόλοιπη Ελλάδα: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον με Ελάχιστη Παραγγελία 49€

Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
0

πόντοι

Τα μάτια σας... δεκατέσσερα!

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Τα μάτια μας, το βασικό όργανο πρόσληψης του κόσμου που μας περιβάλλει, χρειάζονται τη συνεχή φροντίδα μας. Κύριοι εχθροί τους; Οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, η πολύωρη έκθεση στον υπολογιστή, προβλήματα υγείας όπως ο διαβήτης, η ηλικιακή γήρανση και, φυσικά, εγγενή προβλήματα (μυωπία, υπερμετρωπία, στραβισμός κ.ά).

Μαζί την πρόοδο της επιστήμης, που αντιμετωπίζει πλέον αποτελεσματικά όλες σχεδόν τις παθήσεις των οφθαλμών, κυκλοφορούν και σχετικά προϊόντα που θα τα βρείτε στο φαρμακείο και είναι εγγυημένα και αποτελεσματικά.

Η καταπόνηση στην οθόνη του υπολογιστή προκαλεί ερεθισμό και ξηρότητα, ενίοτε και θόλωση της όρασης. Αναζητήστε κολλύρια και λιπαντικές οφθαλμικές σταγόνες που ενυδατώνουν και απαλύνουν τον ερεθισμό. Όσοι χρησιμοποιούν φακούς επαφής συνήθως μένουν σταθεροί στο υγρό που επιλέγουν για τον καθαρισμό και την απολύμανσή τους, ενώ για τη γενικότερη ενίσχυση της όρασης κυκλοφορούν πλέον και ειδικές βιταμίνες. Ο φαρμακοποιός σας είναι ο πλέον κατάλληλος για να σας «ξεναγήσει» στα ειδικευμένα προϊόντα που κυκλοφορούν και να υποδείξει το κατάλληλο για εσάς.

 Η συντακτική ομάδα του Pharmacy2020

 

Οι πληροφορίες και τα άρθρα που δημοσιεύονται έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές. Η δημοσίευση των πληροφοριών αυτών δεν συνιστά άσκηση της ιατρικής και δεν υποκαθιστούν τις συμβουλές του γιατρού σας ή άλλου φορέα παροχής υγειονομικής περίθαλψης.

 

Κατηγορίες Προϊόντων