Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Αγρίνιο: Δωρεάν Μεταφορικά - Δωρεάν Αντικαταβολή | Αιτωλοακαρνανία: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον, με Ελάχιστη Παραγγελία 29€ | Υπόλοιπη Ελλάδα: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον με Ελάχιστη Παραγγελία 49€

Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
0

πόντοι

Βιταμίνες και εγκυμοσύνη

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τη γυναίκα και οι µεταβολές που υφίσταται ο οργανισµός της είναι πολλές.

Πολύ σημαντική είναι η κάλυψη των καθηµερινών αναγκών σε βιταµίνες και µέταλλα, ιδιαίτερα σημαντικών τόσο για την κυοφορούσα όσο και για το παιδί. Οι προγεννητικές βιταμίνες μπορούν να καλύψουν τις διατροφικές ελλείψεις που είναι φυσικό να παρουσιάζονται, καθώς είναι μάλλον απίθανο να λαμβάνει η γυναίκα όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται, και στην κατάλληλη ποσότητα, αποκλειστικά και μόνο μέσω της διατροφής. Ο οργανισμός χρειάζεται τις απαραίτητες ποσότητες σιδήρου, ασβεστίου, φυλλικού οξέος, μετάλλων, και την οποιαδήποτε έλλειψή τους καλύπτουν οι βιταμίνες που διατίθενται από τα φαρμακεία.

Φυσικά, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να παραμελείται η φυσική διατροφή και πρόσληψη των απαραίτητων συστατικών για τον οργανισμό κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Όλοι γνωρίζουμε πως πλούσια πηγή ασβεστίου είναι τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Παράλληλα, τρόφιμα πλούσια σε φολικό οξύ είναι το σπανάκι, τα σπαράγγια, οι μπανάνες, τα εσπεριδοειδή, το ψωμί οι φακές, οι φράουλες. Σίδηρο μας προσφέρουν οι φακές, τα ψάρια, το συκώτι, το κόκκινο κρέας, τα πουλερικά, το ψωμί σικάλεως, οι ξηροί καρποί.

Στο φαρμακείο θα βρείτε εξαιρετικά σκευάσματα από έγκυρες και πιστοποιημένες εταιρείες με τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός σας κατά τη διάρκεια της κύησης. Οι πολυβιταμίνες δεν περιέχουν ρετινόλη που είναι επιβλαβής και για τη μητέρα και για το κυοφορούμενο μωρό, ενώ χρειάζεται προσοχή στη δοσολογία, καθώς και εδώ ισχύει το «ουκ εν τω πολλώ το ευ». Πάρτε τη γνώμη του γιατρού σας, συμβουλευθείτε τον φαρμακοποιό σας και επιλέξτε αυτό που χρειάζεστε.

Η συντακτική ομάδα του Pharmacy2020

 

Οι πληροφορίες και τα άρθρα που δημοσιεύονται έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές. Η δημοσίευση των πληροφοριών αυτών δεν συνιστά άσκηση της ιατρικής και δεν υποκαθιστούν τις συμβουλές του γιατρού σας ή άλλου φορέα παροχής υγειονομικής περίθαλψης.

 

 

Τηλέφωνο Φαρμακείου

26410-31210

Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου: 9.30-14.30

Κατηγορίες Προϊόντων