Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Αγρίνιο: Δωρεάν Μεταφορικά - Δωρεάν Αντικαταβολή | Αιτωλοακαρνανία: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον, με Ελάχιστη Παραγγελία 29€ | Υπόλοιπη Ελλάδα: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον με Ελάχιστη Παραγγελία 49€

Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
0

πόντοι

Ραγάδες και εγκυμοσύνη

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Η ευαίσθητη περίοδος της εγκυμοσύνης επιφέρει πολλές μεταβολές στον οργανισμό και παράλληλα επιβαρύνει την επιδερμίδα της γυναίκας, κυρίως στην κοιλιά.

Η ενυδάτωση και ελαστικότητα του δέρματος συντελούν στην αποφυγή της εμφάνισης ραγάδων στο δέρμα, και γι’ αυτό συνιστάται η περιποίησή του ήδη από το πρώτο τρίμηνο.

Στο δεύτερο και τρίτο τρίμηνο ιδιαίτερα, η αύξηση βάρους και η επακόλουθη επιβάρυνση του δέρματος καθιστούν πολύ πιθανές τις ραγάδες και την... απογοήτευση της μέλλουσας μαμάς. Όλα όμως αντιμετωπίζονται!

Αρχικά, η μέλλουσα μητέρα πρέπει να φροντίσει για τα... βασικά. Δηλαδή, να τρέφεται σωστά και υγιεινά, να ασκείται καθημερινά, να φροντίσει το βάρος της ώστε να μην υπερβεί το ενδεδειγμένο όριο. Αφού τηρεί τα προαπαιτούμενα, και παράλληλα με αυτά, θα αναζητήσει στο φαρμακείο ειδικές κρέμες, λάδια, ζελ και γαλακτώματα, που ενισχύουν τον ελαστικό ιστό του δέρματος. Πολλά από αυτά τα σκευάσματα περιέχουν κολλαγόνο και ελαστίνη που συγκρατούν το δέρμα, άλλα περιέχουν βιταμίνες, φυσικά λιπίδια, υαλουρονικό οξύ.

Ο φαρμακοποιός της θα την βοηθήσει να καταλήξει σε αυτό που ανταποκρίνεται στον τύπο της και θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την εμφάνιση των ραγάδων.

 Η συντακτική ομάδα του Pharmacy2020

 

Οι πληροφορίες και τα άρθρα που δημοσιεύονται έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές. Η δημοσίευση των πληροφοριών αυτών δεν συνιστά άσκηση της ιατρικής και δεν υποκαθιστούν τις συμβουλές του γιατρού σας ή άλλου φορέα παροχής υγειονομικής περίθαλψης.

 

 

Τηλέφωνο Φαρμακείου

26410-31210

Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου: 9.30-14.30

Κατηγορίες Προϊόντων