Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Αγρίνιο: Δωρεάν Μεταφορικά-Δωρεάν Αντικαταβολή-Παραλαβή και από το φαρμακείο μας, Πλατεία Ειρήνης 4 | Αιτωλοακαρνανία: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον, με Ελάχιστη Παραγγελία 29€ | Υπόλοιπη Ελλάδα: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον με Ελάχιστη Παραγγελία 49€

Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
0

πόντοι

Όροι Χρήσης

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

1. Αντικείμενο Ιστοσελίδας olonmas.com

1.1 Η ιστοσελίδα www.olonmas.com είναι μία ηλεκτρονική υπηρεσία προβολής και διάθεσης παραφαρμακευτικών προϊόντων του Φαρμακείου με την επωνυμία «Φαρμακείο Ανδρέας Σκαρτσάρης» μέσω του διαδικτύου (εφεξής «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» που δημιούργησε η επιχείρηση παράλληλα με την έκθεση και διάθεση των συγκεκριμένων προϊόντων στο φυσικό χώρο αυτής, η οποία εδρεύει στην Μαλεσιάδα Αιτωλοκαρνανίας, με ΑΦΜ 133268767 της Δ.Ο.Υ Αγρινίου, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από τον αδειούχο φαρμακοποιό Ανδρέα Σκαρτσάρη. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας του Φαρμακείου είναι 26470-51009 & 26410-31210.

1.2 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» ως προς την πρόσβαση του από το κοινό που το επισκέπτεται είναι διαχωρισμένο σε δύο ενότητες, μία δημόσιας πρόσβασης (εφεξής «ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ») όπου έχει την δυνατότητα να την επισκεφθεί οποιοσδήποτε από το διαδίκτυο στην διεύθυνση www.olonmas.com (εφεξής «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ»), και σε μία ιδιωτικής πρόσβασης (εφεξής «ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ») όπου έχει την δυνατότητα να την επισκεφθεί οποιοσδήποτε έχει ολοκληρώσει την διαδικασία εγγραφής στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατείας (εφεξής «ΜΕΛΟΣ» & «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»), έχοντας την δυνατότητα επιπλέον να προβαίνει σε ηλεκτρονικές αγορές παραφαρμακευτικών προϊόντων.

1.3 Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης των «ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ» και «ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ» που διέπουν τις σχέσεις των μερών «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ», «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ» και «ΜΕΛΟΣ» αναφέρονται παρακάτω.

2. Περιεχόμενο «ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ»

2.1 Τον «ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ» μπορεί να τον επισκέπτεται οποιοσδήποτε «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ» στην διεύθυνση www.olonmas.com.

2.2 Οι σελίδες του «ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ» αφορούν ενημερωτικό περιεχόμενο & αρθρογραφία σχετικό με τα προϊόντα πώλησης του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» μέσω της ενότητας BLOG, πληροφορίες σχετικά με τους όρους & προϋποθέσεις χρήσης, διαφημιστικό περιεχόμενο των τρεχόντων ενημερωτικών προωθητικών ενεργειών πώλησης προϊόντων στον «ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ» του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ», ενημερωτικό περιεχόμενο για τα προνόμια των πελατών από το πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών και την διαδικασία εγγραφής των πελατών σε αυτό (βλέπε παράγραφο 4.), πληροφορίες σχετικά με το «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ» και στοιχεία επικοινωνίας του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ».

3. Περιεχόμενο «ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ»

3.1 Τον «ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ» μπορεί να τον επισκέπτεται κάθε «ΜΕΛΟΣ» του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, το οποίο έχει πραγματοποιήσει την σχετική διαδικασία εγγραφής στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατείας (βλέπε ενότητα 4.) που βρίσκεται στον «ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ».

3.2 Στον «ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ» διατίθενται όλα τα παραφαρμακευτικά προϊόντα του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ». Αυτά είναι τυποποιημένα & συσκευασμένα είδη επώνυμων οίκων (δεν αφορά φαρμακευτικά σκευάσματα), τα οποία καλύπτουν κατηγορίες όπως δερμοκαλλυντικά, φυτικά καλλυντικά, προϊόντα φροντίδας μαλλιών, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα βρεφανάπτυξης & βρεφικής φροντίδας, ορθοπεδικά προϊόντα, προϊόντα καθημερινής υγιεινής, προϊόντα στοματικής υγιεινής, προϊόντα περιποίησης χεριών & ποδιών, προϊόντα κατοικίδιων ζώων, και άλλα συναφή προϊόντα με τις προαναφερόμενες προϊοντικές κατηγορίες. Οι παραπάνω επιτρεπτές υπηρεσίες παρατίθενται ενδεικτικώς, υπό την έννοια ότι ρητά εξαιρείται και αποκλείεται η πώληση φαρμάκων συνταγογραφούμενων και μη και η εκτέλεση ιατρικών συνταγών.

3.3 Οι πληροφορίες που απεικονίζονται σε κάθε προϊόν είναι η τιμή πώλησης συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, οι πόντοι που κερδίζει το «ΜΕΛΟΣ» (βλέπε ενότητα 4.), η διαθεσιμότητα, η εικόνα της συσκευασίας του, η σύντομη περιγραφή του και η αναλυτική περιγραφή του.

4. Εγγραφή «ΜΕΛΟΥΣ» στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» - Πρόσβαση στον «ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ»

4.1 Για την πρόσβαση και χρήση του «ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ» κάθε «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ» θα πρέπει να εγγραφεί στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» για να γίνει «ΜΕΛΟΣ» του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ», έχοντας αιτηθεί στην παρούσα ιστοσελίδα.

4.2. Ο εγγεγραμμένος «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ», πλέον «ΜΕΛΟΣ» τεκμαίρεται ότι συναινεί και έχει αποδεχθεί ρητά τους παρόντες όρους χρήσης, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει «ΜΕΛΟΣ», η οποία διαδικασία θα του δώσει πρόσβαση στον «ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ» υπό όρους, είναι η ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. Εάν κάποιο «ΜΕΛΟΣ» δεν συμφωνεί με τους παρόντες Όρους Χρήσης, οφείλει να απόσχει από την περαιτέρω είσοδό του και συναλλαγή στον «ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ», και να ζητήσει εγγράφως από το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» την πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ».

4.3 Η πρόσβαση στον «ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ» του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» απευθύνεται σε άτομα με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Απαγορεύεται η πρόσβαση από ανηλίκους. Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» δεν ευθύνεται για την πρόσβαση στον «ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ» ατόμων που έχουν αιτηθεί να γίνουν «ΜΕΛΗ» και δεν πληρούν τις παραπάνω ιδιότητες.

4.4 Η είσοδος στον «ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ» και η συναλλαγή με τη χρήση των προσωπικών κωδικών και δεδομένων του «ΜΕΛΟΥΣ» συνιστά τεκμήριο για την ταυτότητα του συναλλασσόμενου προσώπου ως του συγκεκριμένου «ΜΕΛΟΥΣ».

4.5 Κάποιος «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ» για να γίνει «ΜΕΛΟΣ» του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ», η διαδικασία εκκινεί με την καταχώριση των στοιχείων του στο ειδικό πλαίσιο αιτήσεως («ΦΟΡΜΑ») στην σελίδα Αίτηση Εγγραφής Μέλους στον «ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ». Η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας, με πλήρη και ακριβή συμπλήρωση των υποχρεωτικών πεδίων της «ΦΟΡΜΑΣ». Ακολουθεί η διαδικασία πιστοποίησης της δηλωμένης ηλεκτρονικής διεύθυνσης του «ΜΕΛΟΥΣ» μέσω συγκεκριμένου και αυτόματου ηλεκτρονικού μηνύματος που θα του αποσταλεί απ’ ευθείας με το πέρας της συμπλήρωσης των στοιχείων εγγραφής του.

4.6 Στην καταχώριση των στοιχείων του «ΜΕΛΟΥΣ» ζητούνται προσωπικά στοιχεία, τα οποία κρίνεται ότι είναι απαραίτητα για την, κατά περίπτωση, επαρκή ταυτοποίησή του, τη βέλτιστη επεξεργασία των παραγγελιών του και την άρτια εκτέλεση της παραγγελίας. Κατά συνέπεια το «ΜΕΛΟΣ» οφείλει να συμπληρώσει και υποβάλει το σύνολο των αιτούμενων στοιχείων με απόλυτη ειλικρίνεια.

4.7 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ», με την συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων του «ΜΕΛΟΥΣ» στην αίτηση εγγραφής, διατηρεί τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα για όσο διάστημα επιλέγει το «ΜΕΛΟΣ» να είναι ενεργό στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ». Εξαιρείται η κατάσταση που το «ΜΕΛΟΣ» έχει οικονομικές εκκρεμότητες με το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» και στην περίπτωση αυτή διαγράφονται μετά το πέρας της οριστικής εκκαθάρισης μεταξύ των μερών.

4.8 Στην περίπτωση που οιοσδήποτε «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ» συμπληρώσει μη αληθή δεδομένα κατά την διαδικασία της αίτησης εγγραφής το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» δεν φέρει ουδεμία ευθύνη προς τρίτους που ενδέχεται να προκύψει. Την καθολική ευθύνη θα την έχει ο «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ» που συμπλήρωσε τα μη αληθή δεδομένα.

4.9 Η πρόσβαση στον «ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ» από το «ΜΕΛΟΣ» πραγματοποιείται με τα προσωπικά στοιχεία πρόσβασης, Username & Password, στο σημείο Είσοδος Μέλους στον «ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ», όπως αυτά τα έχει επιλέξει το «ΜΕΛΟΣ» κατά την εγγραφή του ή κατά την διαδικασία αλλαγής τους. Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» δεν θα διατηρεί στις βάσεις δεδομένων του το Password που επιλέγει το «ΜΕΛΟΣ». Το «ΜΕΛΟΣ» μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάζει τον κωδικό ασφαλείας του είτε μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας «Ξεχάσατε τον κωδικό σας» στον «ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ» είτε μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας στην καρτέλα «Ο λογαριασμός σου» στον «ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ». Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» συνιστά στο «ΜΕΛΟΣ», να προβαίνει σε αλλαγή του κωδικού πρόσβασης Password σε τακτά χρονικά διαστήματα για μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών του.

5. Προνόμια «ΜΕΛΟΥΣ» στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ», συνδεόμενα με τις αγορές του στο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ»

5.1 Το «ΜΕΛΟΣ» με την εγγραφή του στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» δικαιούται μία δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για την εξαργύρωση αυτής σε όποιο καλάθι αγορών αυτό επιλέγει με την προϋπόθεση αυτό το καλάθι αγορών να έχει ελάχιστη συνολική αξία 20 ευρώ.

5.2 Το «ΜΕΛΟΣ» δικαιούται τις αναγραφόμενες εκπτώσεις στην αξία των προϊόντων, όπως και όταν αυτές απεικονίζονται δίπλα στην φωτογραφία του προϊόντος.

5.3 Συλλογή Πόντων Επιβράβευσης

5.3.1 Το «ΜΕΛΟΣ» δικαιούται να συλλέγει πόντους επιβράβευσης με τις αγορές του. Ο αριθμός των κερδιζόμενων πόντων προκύπτει κατόπιν πολλαπλασιασμού του συντελεστή επιβράβευσης Χ2 (επί 2) ή Χ3 (επί 3) ή Χ4 (επί 4) ή Χ5 (επί 5) με την πληρωτέα αξία του προϊόντος και μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε ακέραιο αριθμό στρογγυλοποιώντας το προς τα κάτω. (π.χ Για αξία αγορών 45,45 ευρώ οι κερδιζόμενοι πόντοι είναι 45,45 Χ2 = 90,9 ήτοι 90 πόντοι). Κάθε προϊόν δίπλα στην πληρωτέα αξία του αναγράφει σε ευδιάκριτο σημείο και τον αριθμό των κερδιζόμενων πόντων.

5.3.2 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» μπορεί να αποφασίσει εκτάκτως και μονομερώς να εξάγει συγκεκριμένο προϊόν ή κατηγορία προϊόντων ή μάρκα προϊόντων από το σύστημα συλλογής πόντων, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση του «ΜΕΛΟΥΣ».

5.3.3 Οι πόντοι που δικαιούται το «ΜΕΛΟΣ» μετά από κάθε του ολοκληρωμένη συναλλαγή θα προστίθενται την ίδια στιγμή αυτόματα στο υπόλοιπο του, το οποίο αθροιστικά μαζί με όποιο προηγούμενο υπόλοιπο θα απεικονίζεται στην κεντρική μπάρα του «ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ» ή στην ενότητα «Τα προνόμια σου».

5.3.4 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» διατηρεί το δικαίωμα να προσθέσει πόντους στο τρέχον υπόλοιπο ενός «ΜΕΛΟΥΣ» στο πλαίσιο περαιτέρω επιβράβευσης του «ΜΕΛΟΥΣ» για οποιονδήποτε λόγο κρίνει αυτό.

5.4 Εξαργύρωση Πόντων Επιβράβευσης

5.4.1 Το «ΜΕΛΟΣ» δικαιούται κάθε 400 ή 700 ή 1300 ή 2500 πόντους που έχει συλλέξει να τους εξαργυρώνει αντισταθμιστικά στο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» με προϊόντα ή υπηρεσίες ελάχιστης αγοράς 15 ή 35 ή 75 ή 170 ευρώ αντίστοιχα στην αμέσως επόμενη συναλλαγή του. Κάθε εξαργύρωση μπορεί να πραγματοποιείται σε μία μόνο συγκεκριμένη εκκαθάριση καλαθιού αγοράς και σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί συσσωρευτικά. Με κάθε εξαργύρωση πόντων το «ΜΕΛΟΣ» επιβραβεύεται με επιπλέον 100 ή 200 ή 300 ή 400 πόντους επιβράβευσης αντίστοιχα του επιπέδου εξαργύρωσης, οι οποίοι προστίθενται στο υπόλοιπο πόντων του «ΜΕΛΟΥΣ» μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής του.

5.4.2 Όταν το «ΜΕΛΟΣ» επιλέξει να εξαργυρώσει τους πόντους τους με κάποια από τις αξιακές εκπτώσεις που αναγράφονται στην παράγραφο 5.4.1, τότε το «ΜΕΛΟΣ» δικαιούται να συλλέξει πόντους μόνο για την πληρωτέα αξία πολλαπλασιάζοντας αυτή με τον συντελεστή επιβράβευσης Χ2 (επί 2). Για παράδειγμα, εάν το συνολικό καλάθι αγορών είναι 50 ευρώ και το «ΜΕΛΟΣ» επιθυμεί να εξαργυρώσει 400 πόντους με 15 ευρώ έκπτωση, τότε ο αριθμός των πόντων που θα συλλέξει είναι 50 ευρώ – 15 ευρώ = 35 ευρώ, ήτοι 35 ευρώ Χ2 = 70 νέοι πόντοι επιβράβευσης.

5.4.3 Οι πόντοι εξαργύρωσης αυτόματα αφαιρούνται από το υπόλοιπο του λογαριασμού του «ΜΕΛΟΥΣ» και προστίθενται οι νέοι κερδιζόμενοι. 5.4.4 Το «ΜΕΛΟΣ» δικαιούται εναλλακτικά του τρόπο εξαργύρωσης που περιγράφεται ανωτέρω και εφόσον το αποδέχεται κάθε φορά, να εξαργυρώνει αριθμό πόντων σε επιμέρους ορισμένου χρόνου προωθητικές ενέργειες για προϊόντα ή υπηρεσίες ή περαιτέρω αξιακή έκπτωση, που θα επικοινωνεί το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ». Η ενημέρωση του «ΜΕΛΟΥΣ» για τις εν λόγω ενέργειες θα πραγματοποιείται είτε μέσω ειδικών εντύπων είτε μέσω ψηφιακής επικοινωνίας (email, «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ», sms κ.λπ). Οι πόντοι αυτοί αυτόματα θα αφαιρούνται από το υπόλοιπο πόντων του «ΜΕΛΟΥΣ».

5.5 Τρόποι Πληρωμής – Επιβαρύνσεις κατά την ηλεκτρονική αγορά προϊόντων

5.5.1 Το «ΜΕΛΟΣ», επιλέγοντας την επιλογή «Παραλαβή από το φαρμακείο σου» στην διαδικασία εκκαθάρισης του καλαθιού αγοράς του, μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του στον φυσικό χώρο του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ», είτε πληρώνοντας τοις μετρητοίς για αγορές έως 499 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, είτε με χρήση πιστωτική, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας VISA, MASTERCARD & MAESTRO μέσω του POS που διαθέτει το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ».

5.5.2. Το «ΜΕΛΟΣ», επιλέγοντας την επιλογή «Αντικαταβολή» κατά την διαδικασία εκκαθάριση του καλαθιού αγοράς του, μπορεί να παραλάβει με αντικαταβολή την παραγγελία του συνολικής αξίας έως 499 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, στην διεύθυνση που έχει δηλώσει για παράδοση και να πληρώσει τοις μετρητοίς με επιπλέον επιβάρυνση 1,5 ευρώ πλέον ΦΠΑ ανά παραγγελία ως αμοιβή αντικαταβολής.

5.5.3 Το «ΜΕΛΟΣ» μπορεί να επιλέξει την επιλογή «Πληρωμή με Κατάθεση/Έμβασμα σε Τραπεζικό λογαριασμό» κατά την διαδικασία εκκαθάρισης του καλαθιού αγοράς του , για ελάχιστη αξία αγορών άνω των 100 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς IBAN GR89 0171 2640 0061 0301 0045 806 ή της Τράπεζας Eurobank IBAN GR10 0260 2200 0009 7010 0988 969 ή της Τράπεζας Alpha Bank IBAN GR86 0140 2750 2750 0200 2008 066, αμφότεροι οι λογαριασμοί εμφανίζουν δικαιούχο την εταιρεία με την επωνυμία «Ανδρέας Σκαρτσάρης». Το «ΜΕΛΟΣ» δεσμεύεται πώς για την αναγραφή του αριθμού της παραγγελίας και του ονοματεπώνυμού του στην αιτιολογία κατάθεσης του εμβάσματος και αναγνωρίζει ότι τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον εντολέα / «ΜΕΛΟΣ» και σε καμία περίπτωση το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ».

5.5.4 Το «ΜΕΛΟΣ», επιλέγοντας την επιλογή «Πληρωμή με πιστωτική κάρτα» κατά την διαδικασία εκκαθάρισης του καλαθιού αγοράς του, μπορεί να εξοφλήσει το ποσό πληρωμής με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης τραπεζικής κάρτας VISA, MASTERCARD & MAESTRO, μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος καταχώρισης των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας του «ΜΕΛΟΥΣ» που παρέχει η πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών της Τράπεζας Eurobank με την οποία είναι συμβεβλημένο το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ».

5.6 Διαθεσιμότητα και Αποστολή Παραγγελιών:
Ο χρόνος εκπλήρωσης των παραγγελιών εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» υποχρεούται να ενημερώνει το κάθε «ΜΕΛΟΣ» / Πελάτη για τυχόν καθυστερήσεις αναγόμενες στη μη άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος ή στις συνθήκες αποστολής, όταν οι εν λόγω καθυστερήσει κατά την καλή πίστη υπερβαίνουν το συνήθη χρόνο εκπλήρωσης, ώστε το «ΜΕΛΟΣ» / Πελάτης να αποφασίσει αν θα ακυρώσει ή θα επιβεβαιώσει την παραγγελία.

5.7 Τρόπος και Έξοδα Αποστολής προϊόντων
Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται με τον τρόπο που επιλέγει το «ΜΕΛΟΣ» / Πελάτης, από τους παρακάτω δυνατούς τρόπους. Το «ΜΕΛΟΣ» / Πελάτης έχει την δυνατότητα, επιλέγοντας «Παραλαβή από το κατάστημα» κατά την διαδικασία εκκαθάρισης του καλαθιού αγοράς του να παραλάβει ο ίδιος την παραγγελία του από τον φυσικό χώρο του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» ή επιλέγοντας αντίστοιχα «Αποστολή κατ’ οίκον», να παραλάβει την παραγγελία του στην έδρα του. Οι χρεώσεις της αποστολής της παραγγελίας διαμορφώνονται με κριτήριο τόσο την περιοχή παράδοσης όσο και την αξία αγορών.

5.7.1 Παραλαβή από το Κατάστημα: Για οποιαδήποτε αξία αγορών, ΔΕΝ υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση ως χρέωση μεταφορικών, με την προϋπόθεση ότι η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί μέσω του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» ή τηλεφωνικά.

5.7.2 Παραδόσεις αγορών ΕΝΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - Για αξία αγορών έως και 28,99 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, υπάρχει επιβάρυνση για χρέωση μεταφορικών σύμφωνα με τον παρακάτω τιμοκατάλογο (5.7.5). - Για αξία αγορών 29 ευρώ και άνω συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ΔΕΝ υπάρχει επιβάρυνση για χρέωση μεταφορικών. - Ο Χρόνος παράδοσης είναι το 24 ώρες από την εκτέλεση της παραγγελίας. Η εκτέλεση των ημερήσιων παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινές ημέρες μεταξύ 15.00 – 17.00.

5.7.3 Παραδόσεις αγορών ΕΝΤΟΣ νομού ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑΣ - Για αξία αγορών έως και 48,99 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, υπάρχει επιβάρυνση για χρέωση μεταφορικών σύμφωνα με τον παρακάτω τιμοκατάλογο (5.7.4). - Για αξία αγορών 49 ευρώ και άνω συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ΔΕΝ υπάρχει επιβάρυνση για χρέωση μεταφορικών. - Ο Χρόνος παράδοσης είναι το 24 ώρες από την εκτέλεση της παραγγελίας. Η εκτέλεση των ημερήσιων παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινές ημέρες μεταξύ 15.00 – 17.00.

5.7.4 Παραδόσεις αγορών ΕΚΤΟΣ νομού ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – Υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ - Για Αξία αγορών έως και 88,99 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, υπάρχει επιβάρυνση για χρέωση μεταφορικών σύμφωνα με τον παρακάτω τιμοκατάλογο (5.7.4) - Για Αξία αγορών 89 ευρώ και άνω συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ΔΕΝ υπάρχει επιβάρυνση για χρέωση μεταφορικών. - Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες από την εκτέλεση της παραγγελίας, λαμβάνοντας υπόψιν την χιλιομετρική απόσταση από το Αγρίνιο Αιτωλοκαρνανίας. Η εκτέλεση της των ημερήσιων παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινές ημέρες μεταξύ 15.00 – 17.00. - Για παραδόσεις που αφορούν σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από την εταιρία Ταχυμεταφορών ως «Δυσπρόσιτες», ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται από την εταιρία ταχυμεταφορών και ανάλογα ειδοποιείται το «ΜΕΛΟΣ» / Πελάτης για την παράδοση (είτε μέσω SMS, είτε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είτε τηλεφωνικά).

5.7.5 Τιμοκατάλογος Χρεώσεων Αποστολής Παραγγελιών - Περιοχές Εντός Αγρινίου: Χρέωση 2 ευρώ. Περιοχές Εντός Νομού Αιτωλοκαρνανίας: Xρέωση 2 ευρώ. - Περιοχές Υπόλοιπης Ελλάδας : Xρέωση 6 ευρώ - Οι ανωτέρω χρεώσεις επιβαρύνονται με ΦΠΑ.

5.7.6 Όλες οι παραδόσεις κατ’ οίκον πραγματοποιούνται με εταιρία Ταχυμεταφορών. Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή σε ώρες οριζόμενες από τη χρησιμοποιούμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Οι παραδόσεις εντός της περιοχής Αγρινίου και ευρύτερα της περιοχής της Μαλεσιάδας Αιτωλοκαρνανίας, μπορεί να εξυπηρετούνται και από το προσωπικό του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» εάν το επιλέξει μονομερώς το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ».

5.8 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

5.8.1 Γενικώς η ευθύνη του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος περιορίζεται στην υποχρέωση αντικατάστασης αυτού, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου.

5.8.2 Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος προϊόντος, που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του από το «ΜΕΛΟΣ» / Πελάτη, αυτό οφείλει χωρίς υπαίτια καθυστέρηση να ενημερώσει σχετικώς το «ΗΛΕΤΚΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» είτε τηλεφωνικώς, είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει των μεταφορικών επιβαρύνει το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ», είτε για την επιστροφή του προϊόντος στο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ», είτε για την επαναποστολή του νέου στο «ΜΕΛΟΣ» / Πελάτη

5.8.3 Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί στο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ», με επιβάρυνση του «ΜΕΛΟΥΣ» / Πελάτη με τα έξοδα επιστροφής του, εφόσον: - Δεν έχουν περάσει περισσότερες από 14 ημερολογιακές μέρες από την παραλαβή της παραγγελίας από τον ΠΕΛΑΤΗ και την υποβολή της αίτησης του για επιστροφή του προϊόντος. - Δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση η συσκευασία του προϊόντος προς επιστροφή. - Δεν είναι είδη ψυγείου, βρεφικές τροφές και γαλάτων. - Τα επιστρεφόμενα προϊόντα συνοδεύονται από την απόδειξη της παραγγελίας.

5.8.4 Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ», κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι το «ΜΕΛΟΣ» / Πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

5.8.5 Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών ή/και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στο «ΜΕΛΟΣ» / Πελάτη και τα το κόστος μεταφορικών θα επιβαρύνουν το «ΜΕΛΟΣ» / Πελάτη.

6. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η διαφύλαξη των Προσωπικών Δεδομένων των «ΜΕΛΩΝ» αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ». Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων, διέπεται από τους όρους της παρούσας σύμβασης και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού, όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τις οποίες το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» σέβεται και τηρεί. Οποιαδήποτε μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας σύμβασης. Προκειμένου το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες και να διευκολύνει την συναλλακτική του σχέση με τα τα «ΜΕΛΗ», το κάθε «ΜΕΛΟΣ» συμφωνεί και αποδέχεται ότι:

6.1 To «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» θα διατηρεί σε αρχείο του και θα επεξεργάζεται τα Προσωπικά Δεδομένα του «ΜΕΛΟΥΣ», με σκοπό την υποστήριξη, προώθησης και εκτέλεση της συναλλακτική σχέσης τους, καθώς επίσης και για γενικότερους σκοπούς εμπορικής βελτιστοποίησης του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ».

6.2 Προσωπικά δεδομένα είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με το «ΜΕΛΟΣ», καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο και προκύπτουν από την συναλλακτική σχέση με το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ». Τα υποχρεωτικά προσωπικά δεδομένα είναι Όνομα, Επώνυμο, Ταχυδρομική διεύθυνση, σταθερό και κινητό τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ υπάρχουν και μη υποχρεωτικά στοιχεία όπου με την συμπλήρωση αυτών από το «ΜΕΛΟΣ» δίδεται αυτόματα η συγκατάθεσή του «ΜΕΛΟΥΣ» στο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» με τα όσα αναγράφονται στην ενότητα 6 της παρούσας σύμβασης.

6.3 Εξουσιοδοτεί με την παρούσα το «ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» να ανακοινώνει τα προσωπικά δεδομένα του «ΜΕΛΟΥΣ», συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων συναλλακτικής συμπεριφοράς του, σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα με τα οποία το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» συνεργάζεται αποκλειστικά και μόνο για την επεξεργασία των στοιχείων αυτών, την αλληλογραφία, την αποστολή των όποιων ωφελειών και γενικά την προώθηση, εκτέλεση και βελτίωση της συναλλακτικής τους σχέσης. Χωρίς την εξουσιοδότηση αυτή δεν μπορεί το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα «ΜΕΛΗ». Τα στοιχεία του «ΜΕΛΟΥΣ» δεν χρησιμοποιούνται για άλλους εμπορικούς σκοπούς πέραν της βελτιστοποίησης της εμπορικής σχέσης του «ΜΕΛΟΥΣ» με το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ». Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» στην περίπτωση αυτή έχει την ευθύνη για τη δέσμευση των συνεργατών του, σε σχέση με την κατά το Νόμο απαιτούμενη προστασία των εν λόγω διατάξεων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων Νόμος 2472/97 και τον αντίστοιχο κοινοτικό κανονισμό 679/2016 GDPR, όπως αυτοί τροποποιούνται και ισχύουν.

6.4 Το «ΜΕΛΟΣ» μπορεί να ανακαλέσει την εξουσιοδότηση της παραγράφου 6.3, ανά πάσα στιγμή και να παύσει να είναι «ΜΕΛΟΣ», αποστέλλοντας εγγράφως το αίτημα του στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείου του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» ζητώντας την άμεση διαγραφή όλων των προσωπικών του δεδομένων από τις βάσεις δεδομένων του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ», υπό τον όρο της οριστικής εξόφλησης όλων των οικονομικών του υποχρεώσεων με το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ». Σε αυτή την περίπτωση, οι συλλεγμένοι πόντοι επιβράβευσης του «ΜΕΛΟΥΣ» διαγράφονται από την καρτέλα του, χωρίς να διατηρεί το «ΜΕΛΟΣ» ουδεμία οικονομική αξίωση.

6.5 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων χωρίς προειδοποίηση, λαμβάνοντας υπόψιν του το εκάστοτε ισχύον κανονιστικό πλαίσιο.

6.6 Η εκούσια καταχώριση από το «ΜΕΛΟΣ» των προσωπικών του δεδομένων παρέχει το δικαίωμα στο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» να προβεί σε επεξεργασία αυτών προκειμένου να εκτελέσει τις παραγγελίες και να προσφέρει προσηκόντως τις αιτούμενες υπηρεσίες.

7. Πολιτική Cookies

7.1 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώρισης του «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ» ή «ΜΕΛΟΥΣ» ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του. Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» και οι συνδεόμενες εφαρμογές χρησιμοποιούν cookies.

7.2 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» αξιοποιεί τα cookies για τους παρακάτω λόγους: (α) Google Analytics: Διεξαγωγή ερευνών για στατιστικούς λόγους ή/και για τη βελτίωση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του [όνομα] ή/και για να εκτιμάται η αποτελεσματικότητά του. (β) Κοινωνική δικτύωση: Cookies τα οποία τοποθετούνται από τους παρόχους ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να μπορεί ο επισκέπτης να μοιράζεται εύκολα το περιεχόμενο του ιστότοπου με τα μέσα αυτά.

7.3 Το cookie είναι ένα αρχείο το οποίο περιέχει έναν κωδικό αναγνώρισης (μια ακολουθία αριθμών και γραμμάτων) και το οποίο έχει σταλεί από έναν διακομιστή σε έναν πλοηγό όπου και αποθηκεύεται. Κάθε φορά που ο πλοηγός ζητάει μια σελίδα από τον διακομιστή, αποστέλλεται πίσω σε αυτόν και ο κωδικός αναγνώρισης. Τα cookies μπορεί να είναι είτε μόνιμα είτε να αφορούν σε μια μόνο συνεδρία (σύνδεση). Τα μόνιμα cookies αποθηκεύονται από τον πλοηγό και παραμένουν ενεργά είτε μέχρι την ημερομηνία λήξεως τους, είτε μέχρι να τα διαγράψει ο χρήστης. Αυτά τα οποία αφορούν σε μια μόνο συνεδρία, λήγουν με τη λήξη της σύνδεσης, μόλις απενεργοποιηθεί (κλείσει) ο πλοηγός.

7.4 Τα cookies δεν αποθηκεύουν στοιχεία τα οποία μπορούν να προσωποποιήσουν τον χρήστη, όμως προσωπικά στοιχεία τα οποία αποθηκεύονται από το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» και αφορούν τους «ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ» ή «ΜΕΛΗ» είναι δυνατόν να συνδεθούν με τις πληροφορίες που αποθηκεύονται και μπορούν να ληφθούν από τα cookies.

7.5 Στο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» και στις συνδεόμενες εφαρμογές χρησιμοποιούνται μόνο «μόνιμα» cookies, μόνο cookies που αφορούν σε μία σύνδεση/συνεδρία ή και «μόνιμα» cookies και cookies που χρησιμοποιούνται σε μια σύνδεση/συνεδρία.

7.6 Τα ονόματα των cookies τα οποία χρησιμοποιούνται στο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, και οι λόγοι για τους οποίους χρησιμοποιούνται, αναφέρονται παρακάτω: => χρησιμοποιούνται (__asc , __auc , __gads , __utma , __utmz , _ga , _gat , nuggCook , xtvrn , datr , fr , locale , lu) στο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (ώστε να αναγνωρίζει έναν υπολογιστή όταν ένας χρήστης επισκέπτεται το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» ή συνδεόμενες εφαρμογές / για να παρακολουθεί την πλοήγηση των χρηστών στο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» ή σε συνδεόμενες εφαρμογές / για να επιτραπεί η χρήση ενός «καλαθιού αγορών» στο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» ή σε συνδεόμενες εφαρμογές / για τη βελτίωση της χρηστικότητας του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» ή των συνδεόμενων εφαρμογών / για την ανάλυση της χρήσης του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» ή των συνδεόμενων εφαρμογών / για τη διαχείριση του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ»ή των συνδεόμενων εφαρμογών / για την πρόληψη απάτης και τη βελτίωση της ασφάλειας του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ»και των συνδεόμενων εφαρμογών / για την προσωποποίηση του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» ή των συνδεόμενων εφαρμογών / για τη στόχευση συγκεκριμένων διαφημιστικών μηνυμάτων προς συγκεκριμένους χρήστες που μπορεί να ενδιαφέρονται για αυτά.

7.7 Οι περισσότεροι πλοηγοί των χρηστών τους επιτρέπουν να αρνηθούν τη χρήση cookies, για παράδειγμα: (α) Στον Internet Explorer (έκδοση 11) μπορούν να αναστείλουν τη χρήση cookies χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις παράκαμψης των cookies επιλέγοντας «Εργαλεία», «Επιλογές Διαδικτύου», «Απόρρητο» και μετά «Προχωρημένο». (β) Στο Firefox (έκδοση 39) μπορούν να αναστείλουν τη χρήση όλων των cookies επιλέγοντας «Εργαλεία», «Επιλογές», «Απόρρητο», επιλέγοντας στη συνέχεια «Χρήση Προσωπικών Παραμέτρων για Ιστορικό» από το κυλιόμενο μενού και τέλος ξεμαρκάροντας το «Αποδοχή cookies από ιστοτόπους». (γ) Στο Chrome (έκδοση 44) μπορούν να αναστείλουν τη χρήση cookies πηγαίνοντας στο μενού «Ελέγχου και Προσαρμογής» και επιλέγοντας «Ρυθμίσεις», «Προβολή Προχωρημένων Ρυθμίσεων» και «Ρυθμίσεις Περιεχομένου», και επιλέγοντας «Παρεμπόδιση ιστοτόπων από τον καθορισμό στοιχείων» υπό τον τίτλο «Cookies». (δ) Στο Safari (έκδοση 5.1.7) μπορούν να αναστείλουν τη χρήση cookies επιλέγοντας «Επιλέγοντας Safari», «Προτιμήσεις», επιλέγοντας στη συνέχεια «Απόρρητο» και μετά προχωρώντας σε οποιαδήποτε απ τις παρακάτω ενέργειες. Για Μόνιμη Αναστολή Χρήσης Cookies: Το Safari δεν επιτρέπει σε κανέναν ιστότοπο, τρίτα μέρη ή διαφημιζόμενους να αποθηκεύουν cookies και άλλα δεδομένα στον υπολογιστή Mac. Ορισμένοι ιστότοποι πιθανόν να μην λειτουργούν σωστά εξ’ αιτίας αυτού. Χρήση Cookies Μόνο από τον Υφιστάμενο Ιστότοπο: Το Safari αποδέχεται cookies και στοιχεία ιστοτόπου μόνο από τον ιστότοπο στον οποίο βρίσκεται ο χρήστης τη στιγμή εκείνη συνδεδεμένος. Συχνά, ορισμένοι ιστότοποι έχουν ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλες πηγές. Το Safari δεν επιτρέπει σε τρίτα μέρη να αποθηκεύσουν ή να έχουν πρόσβαση σε cookies ή άλλα στοιχεία. Επιτρέπεται Χρήση από όλους τους Ιστοτόπους που Επισκέπτομαι: Το Safari αποδέχεται cookies και στοιχεία ιστοτόπων μόνο από τους ιστότοπους που επισκέπτεται ο χρήστης. Το Safari χρησιμοποιεί τα υφιστάμενα cookies σας για να καθορίσει εάν έχει επισκεφθεί ο χρήστης κάποιον ιστότοπο στο παρελθόν. Επιλέγοντας αυτή τη ρύθμιση παρεμποδίζεται η αποθήκευση cookies και άλλου περιεχομένου στον υπολογιστή Mac από ιστότοπους των οποίων ενσωματωμένο περιεχομένο βρίσκεται στους ιστοτόπους που επισκέπτεται ο χρήστης. Η αναστολή χρήσης όλων των cookies θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη χρήση πολλών ιστοτόπων. Εάν ανασταλεί η χρήση cookies, δε θα μπορεί ο χρήστης να κάνει χρήση όλων των δυνατοτήτων του ιστοτόπου ή συνδεόμενων εφαρμογών.

7.8 Ο χρήστης μπορεί να διαγράψει cookies τα οποία έχουν ήδη αποθηκευτεί στον υπολογιστή του. Παραδείγματος χάριν: (α) Στον Internet Explorer (έκδοση 11) μπορεί χειροκίνητα να διαγράψει τα αρχεία των cookies. Μπορεί να βρει τη διαδικασία για αυτό στο http://windows.microsoft.com/en-gb/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11 (β) Στο Firefox (έκδοση 39) πρέπει να διαγράψει cookies επιλέγοντας «Εργαλεία», «Επιλογές» και «Απόρρητο» και στη συνέχεια να επιλέξει «Χρήση Προσωπικών Παραμέτρων για Ιστορικό» από το κυλιόμενο μενού, επιλέγοντας «Προβολή cookies» και μετά «Αφαίρεση όλων των cookies», και (γ) Στο Chrome (έκδοση 44) μπορεί να διαγράψει όλα τα cookies μπαίνοντας στο μενού «Ελέγχου και Προσαρμογής» και επιλέγοντας «Ρυθμίσεις», «Προβολή Προχωρημένων Ρυθμίσεων» και «Καθαρισμός Στοιχείων Πλοήγησης». Στη συνέχεια θα επιλέξει «Cookies και στοιχεία άλλων ιστοτόπων και συνδεόμενων δεδομένων» και «Καθαρισμός Στοιχείων Πλοήγησης». (δ) Στο Safari (έκδοση 5.1.7) μπορεί να διαγράψει όλα τα cookies μπαίνοντας στο παράθυρο προτιμήσεων του Safari και επιλέγοντας «Απόρρητο». Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τις επιλογές του για την αποδοχή των cookies δίπλα στο «Εμποδίζοντας τα cookies”. Επιλέγει «Ομάδες και Διαφημιζόμενοι» – «Πάντα» ή «Ποτέ». Εάν υπάρχουν στοιχεία ιστοτόπων ή cookies αποθηκευμένα, επιλέγει «Λεπτομέρειες». Εάν επιθυμεί να διαγράψει τα δεδομένα απο όλους τους ιστοτόπους, απλώς επιλέγει «Διαγραφή Όλων». Πατάει «Τέλος» για να επιστρέψει στο παράθυρο επιλογής. Η διαγραφή των cookies θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη χρήση πολλών ιστοτόπων ή συνδεόμενων εφαρμογών. Μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο www.allaboutcookies.org ο οποίος περιέχει οδηγίες σχετικά με το πώς να διαχειρίζεστε τα cookies, χρησιμοποιώντας διαφορετικά είδη προγραμμάτων περιήγησης (web browser).

8. Δικαιώματα «Ηλεκτρονικού Καταστήματος»

8.1 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» διατηρεί το μονομερές δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αναθεωρεί ελεύθερα του όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που διενεργούνται μέσω του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ», οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τα «ΜΕΛΗ» & τους «ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ» για οποιαδήποτε τυχόν τροποποίηση ή μεταβολή, μέσα από τις σελίδες της παρόντος «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ». Η χρήση του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» σε χρόνο μεταγενέστερο της ανάρτησης των οποιωνδήποτε τυχόν αλλαγών έχουν προηγουμένως δημοσιευτεί στους Όρους Χρήσης, Γενικούς ή/και Ειδικού, συνιστά δεσμευτική αποδοχή των αναθεωρημένων Όρων Χρήσης των αναθεωρημένων Όρων Χρήσης του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ».

8.2 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να τροποποιεί, αναστέλλει ή διακόπτει τη λειτουργία του παρόντος δικτυακού χώρου ή/και των μέσω αυτού παρεχόμενων υπηρεσιών, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση, με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων που αντλούν «ΜΕΛΗ» / πελάτες και τρίτοι από το νόμο ή από την σύμβαση.

8.3 Οι συμβατικοί όροι αγοράς των συγκεκριμένων προϊόντων που εμπεριέχονται στο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» δύνανται να αντικαθίστανται / τροποποιούνται / καταργούνται από το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ», κατά την διακριτική του ευχέρεια και σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

8.4 Οι παρεχόμενες από το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» δια των συνεργατών του πληροφορίες και συμβουλές προσφέρονται αποκλειστικά προς ενημέρωση, δεν υποκαθιστούν σε οιαδήποτε περίπτωση ιατρικές συμβουλές, γνωματεύσεις, διαγνώσεις και συνταγές από επαγγελματίες ιατρούς και εν γένει επαγγελματίες υγείας. Οι παρεχόμενες συμβουλές και πληροφορίες δίδονται με την επιφύλαξη της ακρίβειας, πληρότητας και αλήθειας των παρεχόμενων από το «ΜΕΛΟΣ» πληροφοριών.

8.5 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ», εφόσον εκπληρώνει προσηκόντως τις δικές του υποχρεώσεις, δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία του «ΜΕΛΟΥΣ» / Πελάτη ή «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ» ή τρίτου προκληθεί από παράνομη συμπεριφορά του «ΜΕΛΟΥΣ» ή «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ».

8.6 Οι όροι του παρόντος «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» ισχύουν ακόμα και στην περίπτωση μεταβίβασης ή μεταβολής της επιχείρησης του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» σε/με νέο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, με μονομερή ενημέρωση του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» στο «ΜΕΛΟΣ».

8.7 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του «ΜΕΛΟΥΣ» που είναι ανενεργός για χρονικό διάστημα πέραν των 24 μηνών, καθώς και να διαγράψει τους πόντους που αντιστοιχούν σε αυτόν, αφότου όμως έχει επικοινωνήσει με το «ΜΕΛΟΣ» επανειλημμένως μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και γραπτού μηνύματος στον αριθμό κινητής τηλεφωνίας που έχει δηλώσει. Ως Ανενεργός λογαριασμός θεωρείται αυτός που το «ΜΕΛΟΣ» δεν εισέρχεται μέσω της διαδικασίας Εισόδου Μέλους στον «ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ».

8.9 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» δεν οφείλει να ελέγχει την αλήθεια των παρεχόμενων από το «ΜΕΛΟΣ» πληροφοριών.

8.10 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο για τις πληροφορίες που παρέχει εφόσον οφείλει και είναι σε θέση κατά της διατάξεις του νόμου να γνωρίζει την ακρίβεια και τη νομιμότητά τους.

8.11 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» δεν ευθύνεται για ελλείψεις στην διαθεσιμότητα προϊόντων από λόγους ανωτέρας βίας, μη δυνάμενους να αποδοθούν σε υπαιτιότητά του. Δεν ευθύνεται επίσης για τυχόν προσωρινή ή μόνιμη αδυναμία παροχής υπηρεσιών και για καθυστερήσεις στην αποδοχή και εκτέλεση των παραγγελιών και παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων από λόγους μη δυνάμενους να αποδοθούν σε υπαιτιότητά του, τυχαία χειροτέρευση ή καταστροφή των προϊόντων πριν την παράδοση στο «ΜΕΛΟΣ» / Πελάτη και αφότου δοθούν για αποστολή, δυσλειτουργία του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών (Τράπεζα) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας (Host Provider) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών πρόσβασης (Access Provider) ή του τερματικού εξοπλισμού του χρήστη εσφαλμένη παροχή στοιχείων εκ μέρους του «ΜΕΛΟΥΣ» / Πελάτη και γενικά για κάθε συναφές περιστατικό που εμποδίζει την ομαλή εκπλήρωση των συμβατικών του υποχρεώσεων.

8.12 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουν νόμιμα τοποθετούμενοι, στο δικτυακό του τόπο, σύνδεσμοι (hyperlinks), πλαίσια (frames), κ.λπ.

8.13 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» δεν ευθύνεται για την κακή κατάσταση των παραδιδόμενων προϊόντων, εφόσον αυτή δεν οφείλεται σε πλημμελή φύλαξη των προϊόντων από αυτό και εφόσον έλαβε όλα τα επιβαλλόμενα προληπτικά μέτρα.

8.14 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στο «ΜΕΛΟΣ», από την ανταλλαγή πληροφοριών κατά την χρήση των υπηρεσιών του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» προερχόμενη από Απώλεια, ή Καθυστέρηση Λήψης, ή μη Λήψη, ή Αλλοίωση Δεδομένων.

8.15 Το «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» δεν θα ισχύει σε περίπτωση απαγόρευσης ή περιορισμού του «ΜΕΛΟΥΣ» από το Νόμο. Επίσης, το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» δικαιούται να καταγγείλει μονομερώς τη σύμβαση και να ακυρώσει την πρόσβαση στο «ΜΕΛΟΣ», εάν το «ΜΕΛΟΣ» παραβεί οποιονδήποτε από τους όρους του παρόντος, οι οποίοι συμφωνούνται όλοι ουσιώδεις, ή εάν συντρέχει άλλος σπουδαίος λόγος.

8.16 Σε κάθε περίπτωση καταγγελίας και ακύρωσης του «ΜΕΛΟΥΣ» από το «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ», το «ΜΕΛΟΣ» υποχρεούται να διακόψει πάραυτα την πρόσβαση και να μην επανεγγραφεί στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» ακολουθώντας την διαδικασία εξαρχής.

8.17 Το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» δικαιούται να τροποποιεί μονομερώς την παρούσα σύμβαση με την επιφύλαξη των γενικών διατάξεων του νόμου για καταχρηστική άσκηση δικαιώματος.

9. Υποχρεώσεις «ΜΕΛΩΝ» & «ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ»

9.1 Ο «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ» και το «ΜΕΛΟΣ» συμβάλλεται με το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» υποχρεούμενοι να ενεργούν εντός του πλαισίου των ισχυουσών και εφαρμοστέων αστικών και ποινικών διατάξεων και εντός των ορίων που θέτουν η καλή πίστη, τα χρηστά ήθη και ο κοινωνικός και οικονομικός σκοπός των δικαιωμάτων των μερών.

9.2 Η χρήση από το «ΜΕΛΟΣ» / Πελάτη της επιλογής που προβλέπει την πληρωμή παραγγελίας μέσω πιστωτικής κάρτας δεσμεύει το νόμιμο κάτοχο της πιστωτικής κάρτας, ακόμα και αν αυτός που παρέχει τα αιτούμενα στοιχεία της δεν είναι το «ΜΕΛΟΣ» / Πελάτης που τη χρησιμοποιεί, τεκμαίρεται δε, αμάχητα, η συγκατάθεση του νόμιμου κατόχου της πιστωτικής κάρτας όπως επιτρεπτά και νόμιμα χρεωθεί αυτή με το αντίτιμο της αγοραπωλησίας του «ΜΕΛΟΥΣ» / Πελάτη.

9.3 Το «ΜΕΛΟΣ» δικαιούται να συναλλάσσεται με το συγκεκριμένο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» μόνο στο συγκεκριμένο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ». Σε περίπτωση που το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητές, οφείλει να ενημερώσει σχετικώς το «ΜΕΛΟΣ» με ειδική ανάρτηση στο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» ή με αποστολή στο «ΜΕΛΟΣ» μηνύματος ηλεκτρονικού ή φυσικού ταχυδρομείου.

9.4 Σε περίπτωση αλλαγής των στοιχείων του, το «ΜΕΛΟΣ» οφείλει να επικαιροποιεί αυτά και ιδίως τα στοιχεία της αλληλογραφίας του ή επικοινωνίας του, και να γνωστοποιεί το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» για τυχόν αλλαγές των στοιχείων του μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας στην σελίδα «Ο Λογαριασμός σου» άλλως το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» δεν θα ευθύνεται σε περίπτωση απώλειας αλληλογραφίας ή επικοινωνίας, ή για οποιαδήποτε αστοχία περί την εκτέλεση των παραγγελιών, αναγόμενη στην εν λόγω παράλειψη του «ΜΕΛΟΥΣ».

9.5 Το «ΜΕΛΟΣ» είναι υπεύθυνο για την φύλαξη σε ασφαλές μέρος του κωδικού ασφαλείας Password και την διασφάλιση ότι δεν θα κοινοποιηθεί ουδέποτε σε Τρίτο ή ακόμα και στο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ». Το «ΜΕΛΟΣ» είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει εγγράφως μέσω του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου και χωρίς υπαίτια καθυστέρηση το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» στην περίπτωση που διαρρεύσει ο κωδικός ασφαλείας Password, ευθυνόμενο διαφορετικά για κάθε είδους ζημία που ήθελε προκύψει μέχρι την εκ μέρους ειδοποίηση.

9.6 Το «ΜΕΛΟΣ» υποχρεούται να τηρεί απαρέγκλιτα τους εκάστοτε όρους χρήσης του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» και του «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ», να δηλώνει πλήρη και αληθή προσωπικά στοιχεία κατά την διαδικασία της εγγραφής του, να ενημερώνει τα προσωπικά στοιχεία εγγραφής του, έτσι ώστε αυτά να ανταποκρίνονται κάθε στιγμή στα αληθή προσωπικά του στοιχεία, και να παρέχει ορθά και αληθή στοιχεία πληρωμής και παράδοσης για τις παραγγελίες που απευθύνει στο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ».

9.7 Το «ΜΕΛΟΣ» ευθύνεται για κάθε εξ υπαιτιότητάς του ζημία του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» ή τρίτου λόγω μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στο «ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ» από τρίτο μη δικαιούχο.

9.8 Το «ΜΕΛΟΣ» & ο «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ» κάνοντας χρήση των υπηρεσιών του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» συνεπάγεται η αποδοχή από μέρους των ως προς όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις των όρων αυτών. Οφείλουν να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα του εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής συμμετοχή στις υπηρεσίες του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» συνεπάγεται την αποδοχή των όρων ως προς όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

9.9 Ο «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ» και το «ΜΕΛΟΣ» υποχρεούται να μην χρησιμοποιεί το «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ», για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά αναφέρονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.

9.10 Ο «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ» και το «ΜΕΛΟΣ» υποχρεούται να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.

9.11 Το «ΜΕΛΟΣ» υποχρεούται να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από το λογαριασμό του στο τέλος του κάθε συνόδου (session).

10. Επίλυση Διαφορών – Εφαρμοστέο Δίκαιο

10.1 Για διαφορές αναγόμενες στη συναλλακτική σχέση μεταξύ «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ» ή «ΜΕΛΟΥΣ» και «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό δίκαιο συμπεριλαμβανομένων των γενικά παραδεδεγμένων κανόνων του Διεθνούς Δικαίου, καθώς και των Διεθνών Συμβάσεων, που κατά τους όρους του νόμου αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου.

10.2 Για την επίλυση διαφορών από τις συμβάσεις υπηρεσιών και πώλησης προϊόντων του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» με τους «ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ» ή τα «ΜΕΛΗ» / Πελάτες και την εν γένει χρήση των υπηρεσιών του, αρμόδια είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια και κατά τόπο αρμόδια τα Δικαστήρια της Αθήνας.

Αγρίνιο: Δωρεάν Μεταφορικά - Δωρεάν Αντικαταβολή | Αιτωλοακαρνανία: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον, με Ελάχιστη Παραγγελία 29€ | Υπόλοιπη Ελλάδα: Δωρεάν Αποστολή κατ' Οίκον με Ελάχιστη Παραγγελία 49€

 

Τηλέφωνο Φαρμακείου

26410-21008

Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου: 10.00-14.00

 

 

Κατηγορίες Προϊόντων