Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Το ξύρισμα, μια καθαρά ανδρική και αρρενωπή υπόθεση, με την κατάλληλη προετοιμασία και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας που εφαρμόζεται στα ξυραφάκια και τις ξυριστικές μηχανές, καταλήγει σε μια απολαυστική τελετουργία για κάθε άνδρα που δεν υποκύπτει στο… μούσι τριών ημερών ή στην κανονική γενειάδα.

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Τα αιθέρια έλαια παράγονται κυρίως από τα αρωματικά φυτά. Έχουν καταμετρηθεί 2.000 περίπου είδη που μπορούν να δώσουν αιθέρια έλαια από τα άνθη, τον φλοιό ή τον βλαστό τους. Βρίσκονται σε υγρή μορφή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, αλλά γίνονται πτητικά σε θερμοκρασίες μεταξύ 50 - 320 βαθμών Κελσίου.

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Τα μαλλιά στις γυναίκες απαιτούν φροντίδα, σωστά καλλυντικά προϊόντα και… διαχρονική αφοσίωση στην περιποίησή τους. Εντούτοις, η μάχη είναι χαμένη αν δεν καταναλώνετε τα σωστά τρόφιμα για να κρατάτε τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά. Τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να λαμβάνει ο οργανισμός σας είναι τα ακόλουθα:

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Τα χείλη μας χρειάζονται συνεχώς τη φροντίδα μας, ειδικά τον χειμώνα και το καλοκαίρι που ξεραίνονται και σκάνε. Η σωστή ενυδάτωση βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, ενώ σημαντική βοήθεια παρέχουν και τα ειδικά lip balm που ενυδατώνουν και μαλακώνουν τα χείλη.

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Καταρχάς, χαλαρώστε. Δεν είστε η μόνη γυναίκα που έχει κυτταρίτιδα. Οι περισσότερες -ναι, οι περισσότερες!- γυναίκες έχουν. Πρόκειται για αισθητικό πρόβλημα και όχι για πάθηση, που στις μέρες μας αντιμετωπίζεται αρκετά αποτελεσματικά.

Σελίδα 1 από 2

 

Τηλέφωνο Φαρμακείου

26410-31210

Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου: 9.30-14.30