Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Τα χείλη μας χρειάζονται συνεχώς τη φροντίδα μας, ειδικά τον χειμώνα και το καλοκαίρι που ξεραίνονται και σκάνε. Η σωστή ενυδάτωση βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, ενώ σημαντική βοήθεια παρέχουν και τα ειδικά lip balm που ενυδατώνουν και μαλακώνουν τα χείλη.

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Τα μαλλιά στις γυναίκες απαιτούν φροντίδα, σωστά καλλυντικά προϊόντα και… διαχρονική αφοσίωση στην περιποίησή τους. Εντούτοις, η μάχη είναι χαμένη αν δεν καταναλώνετε τα σωστά τρόφιμα για να κρατάτε τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά. Τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να λαμβάνει ο οργανισμός σας είναι τα ακόλουθα:

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Τους θερμούς μήνες του ελληνικού καλοκαιριού, η προστασία του δέρματός μας από τις καυτές ακτίνες του ήλιου είναι απόλυτη προτεραιότητα. Μπορεί να απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και τα μπάνια μας στη θάλασσα, αλλά το δέρμα μας αναζητά δροσιά και προστασία που δεν πρέπει να παραμελήσουμε.

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Καταρχάς, χαλαρώστε. Δεν είστε η μόνη γυναίκα που έχει κυτταρίτιδα. Οι περισσότερες -ναι, οι περισσότερες!- γυναίκες έχουν. Πρόκειται για αισθητικό πρόβλημα και όχι για πάθηση, που στις μέρες μας αντιμετωπίζεται αρκετά αποτελεσματικά.

Αποδοχή Όρων Χρήσης Site: Αποδοχή

Το καλοκαίρι, οι bb/cc κρέμες είναι απολύτως απαραίτητες και ευεργετικές για το πρόσωπό μας. Αφενός παρέχουν αντηλιακή προστασία και αφετέρου προσφέρουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα κάθε γυναίκας. Καλύπτουν την ανάγκη για γρήγορο και ελαφρύ μακιγιάζ με σχετική ενυδάτωση, άρα είναι ιδανικές για το γραφείο ή τη δουλειά.

Σελίδα 1 από 2

 

Τηλέφωνο Φαρμακείου

26410-31210

Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου: 9.30-14.30